Ouders

Dit gedeelte van de website is voor (nieuwe) ouders.

Als school en ouders goed contact met elkaar hebben en samenwerken, gaat het met de leerlingen nog beter. Meer kansen op succes op school, thuis en in de maatschappij. Daarom vinden we het belangrijk telkens het contact te zoeken. Dit doen we met spreekavonden, nieuwsbrieven, mailcontact, koffie-ochtenden, informatieavonden en daarom zijn we aanspreekbaar op het plein. Ook deze website kan hierin een rol vervullen.

 
 
 
 
 
03-11-2017
Nieuws uit de groep
Zie bijlage! ...lees meer »

 
 
11-10-2017
Nieuws uit de groep
zie bijlage ...lees meer »

 
 
28-09-2017
Nieuws uit de groep
Zie bijlage! ...lees meer »

 
 
15-09-2017
Nieuws uit de groep!
Zie bijlage! ...lees meer »

 
 
20-01-2017
titel...
bericht...

 
 
12-12-2016
beukenoot 2
zij bijlage
beuk2.docx
 
 
...lees meer »

 
 
05-12-2016
Nieuws uit groep 1/2 a
Op de site vindt u een beukenoot van groep 1//2 a ...lees meer »

 
 
28-05-2016
Nieuws uit groep 1
Beste lezer, Afgelopen donderdag hebben wij het NME-pad gelopen. Dat is een pad met verschillende o pdrachten rondom het onderwerp bloemen en planten. De kinderen van groep 1 hebben onderbegeleiding van een leerling van groep 8 alle opdrachten gemaakt. Hieronder vindt u wat foto’s die een indruk geven van de ochtend. De klas wordt steeds voller. Afgelopen week zijn Chris de Vries en Vincent de Putter bij ons in de klas gekomen. Komende dinsdag start Noud van Neer zijn carrière in groep 1. Welkom jongens! Voor de zomervakantie komt Jesse Jansen nog bij ons in de klas. Jesse wordt 6 juni 4 jaar. Ruben Dekker zal ook nog een paar dagdelen komen wennen. Jesse is nummer 28 en Ruben 29. De klas wordt vol en dus ook drukker. We proberen om de weken voor de zomervakantie zo veel mogelijk de rust te bewaren. We zijn ook erg blij met de extra handen van onze stagiaires Ivan en Samara. Nu de groep groter wordt hebben we die extra handen echt wel nodig. De komende weken gaan we starten met het nieuwe thema ‘de boerderij’. Heeft u nog posters of ander materiaal wat te maken heeft met de boerderij dan is dat voorzien van naam zeker welkom. 9 juni gaan we op schoolreisje……we hebben het vervoer bijna rond. Mocht u het nog leuk vinden om mee te gaan en heeft u zich nog niet opgegeven? Schroom niet…we kunnen nog wel een auto met chauffeur gebruiken. Hartelijke groeten Simone en Doreen ...lees meer »

 
 
06-04-2016
Foto's bezoek supermarkt
Wij werken over het thema 'de supermarkt'. Natuurlijk hoort daar een bezoek aan een echte supermarkt bij. Hieronder vindt u een aantal foto's, gemaakt tijdens het bezoek aan de Albert Heijn in Hoogeveen.
...lees meer »

 
 
Foto's verjaardag juf van der Vinne
Hieronder vindt u een aantal foto's gemaakt tijdens de verjaardag van juf van der Vinne.

 
 
31-03-2016
Foto's inloop en thema 'de supermarkt'
Beste ouders, Hieronder een aantal foto's van de kinderen gemaakt tijdens het inloopmoment en het spelen en werken.
...lees meer »

 
 
22-01-2015
Wethouder maakt kinderen enthousiast
Deze week zijn de nationale voorleesdagen, daarom heeft Gert Vos (wethouder van onderwijs) vanmorgen voorgelezen bij de kleuters. Het doel is om kinderen enthousiast te maken voor lezen. Niet alleen omdat het leuk is, maar vooral ook omdat het heel nuttig is. Op www.nationalevoorleesdagen.nl kan u meer informatie vinden en daar vindt u ook voorleestips.
...lees meer »

 
 
02-10-2013
Nieuw thema
Deze week beginnen we al een beetje met het werken aan ons nieuwe thema. Het is gekozen aan de hand van de kinderboekenweek. Ons thema heet Winvis. Hier gaan we over lezen, zingen, praten en werken. Onze groepsmoeder heeft al een hele mooie thema hoek gemaakt in de hal. Vandaag gaan we hard rennen voor de sponsorloop. We gaan wel honderdduizenmiljoen rondjes rennen om de spider. Telt u mee??? Heel veel groetjes van alle bengeltjes uit groep 1
...lees meer »

 
 
 
zoeken:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sorteren op: